Mijn naam is Dylan, op 15 jarige leeftijd begon ik mijn webshop waarvan het idee ontstond bij een schoolproject. Inmiddels verdien ik een stuk meer dan een bijbaan in de supermarkt en ben ik blij met wat ik heb neergezet, maar een ondernemer blijft bezig uiteraard.

Webwinkelkeur heeft mij geïnterviewd over mijn ondernemersverhaal, in dit artikel vind je onder andere:

  • Hoe ik ben begonnen met ondernemen.
  • Waarom ik naast Bol.com ook een eigen webshop begon.
  • Hoe ik onderneem in combinatie met mijn studie.
  • De pro’s en con’s van ondernemen onder de 18 jaar.

Lees hier het artikel bij WebWinkelkeur

Ik ben met mijn webshop lid van dit keurmerk omdat de prijzen laag zijn, ik vertrouwen win bij de klanten en het one-click reviewsysteem zorgt voor meer reviews. Contact met het team is altijd super geweest, ook als elke euro telt is dit geld goed besteed als je een webwinkel start.